FEEDBACK

Star Rating

Deskundig

Coach

 

Testimonials (bron: enquete) .

 

" Sympathiek, gedreven, neemt mensen echt voor zich in. Adger brengt door zijn gedrevenheid en passie, Agile echt over! "

 

"Naast dat Adger hilarisch en prettig in de omgang is kan hij na een klein aantal gesprekken de vinger op de zere plekken leggen. Hierdoor heeft hij mij en mijn teamgenoten naar een hoger niveau geholpen in de scrum werkwijze. Dit heeft hij op een prettige wijze gedaan waarin hij ons ruimte gaf om onze eigen stijl te ontdekken.

Ken je die serie Columbo nog? Adger is Columbo, het anwoord al weten, maar jou zelf het antwoord laten geven. "

 

"Heeft snel in de gaten wat er speelt; Brengt zaken op een heel rustige wijze over. "

 

"Adger is iemand die je vertrouwen geeft. Adger heeft me geleerd om meer nee te zeggen en zo beter te zorgen voor mezelf en het team."

"Veelzijdige coach, die een belangrijke bijdrage levert aan ontwikkeling van een agile mindset, individueel en op teamniveau. Prima aandacht voor agile gedrag en mindset, pragmatische instelling, prettig in de samenwerking, zeer deskundig."

"Adger is een goede observator die je uitdaagt om na/om te denken.Door goede vraagstelling werd ik gedwongen om te reflecteren op mijn gedrag en aanpak. Adger heeft geholpen om oud gedrag en patronen om te buigen."

"Professionele en zeer kundige, vrolijke deugniet met pretoogjes die zichtbaar blij wordt van elke waarde die hij aan een relatie kan toevoegen. Adger, heeft het vermogen om je volledig jezelf te laten blijven en om feedback en coaching aan te passen aan de wijze waarop dit voor het individu het beste past. Hierbij laat hij wel duidelijk merken, en motiveert hij je om die te nemen, dat de verantwoordelijkheid om te groeien volledig bij jezelf ligt zonder dat hij die verantwoordelijkheid om je daarmee te helpen loslaat. Dit versterkt hij voor mij door te laten zien ook zelf te willen leren en leert van elke nieuwe relatie die hij aangaat."

SERVANT LEADER

 

Aanbevelingen (bron: Linkedin) .

 

" Ik ken Adger als mensgerichte leidinggevende die ook in moeilijke omstandig-heden zijn focus en aandacht voor de omgeving scherp heeft en houdt. Een bijzondere kwaliteit die je zelden ziet. "

 

"Ik ken Adger als een ervaren manager. Hij is collegiaal, prettig in de samenwerking, oprecht, gezond kritisch en analytisch. Hij weet waar hij het over heeft. Daarnaast zie ik dat hij zijn visie goed naar in de praktijk weet te brengen. Kortom: een echte manager (en fijne collega). "

" Adger heeft mij goed geholpen om verder te komen in mijn carrière, door goed te luisteren, tips te geven en kijken wat nu daadwerkelijk mijn kwaliteiten zijn en wat voor soort persoon ik ben. Tijdens gesprekken zette hij mij aan tot nadenken en zaken van een andere kant te bekijken.

 

Vaak geeft hij aan dat je elkaars hulp moet zoeken en zelf verantwoordelijk te nemen. Dit is geen managementtrucje, maar wat mij betreft een overtuiging. Adger komt op mij ook over als iemand die zijn mannetje staat en open en eerlijk is. "

" Ik heb Adger ervaren als betrokken coach met een goede balans in het afwegen van belangen en opbouwen van vertrouwen. Wat typeert Adger:

• Hij is bereid om te leren voor en leert snel in en van nieuwe omgevingen.

• Hij is goed in echt luisteren en verbinden, voelt de situatie aan, en kan daardoor feedback geven vanuit het groter geheel.

• Hij treedt mensen open tegemoet, weet te motiveren en geeft persoonlijk feedback;

• En hij toont leiderschap door met wat hij weet en leert een horizon en doel te maken en zijn team hierin mee te nemen.

Onze jaren van samenwerking heb ik als positief ervaren. "