FEEDBACK

SERVANT LEADER

 

Aanbevelingen (bron: Linkedin) .

 

" Ik ken Adger als mensgerichte leidinggevende die ook in moeilijke omstandig-heden zijn focus en aandacht voor de omgeving scherp heeft en houdt. Een bijzondere kwaliteit die je zelden ziet. "

 

"Ik ken Adger als een ervaren manager. Hij is collegiaal, prettig in de samenwerking, oprecht, gezond kritisch en analytisch. Hij weet waar hij het over heeft. Daarnaast zie ik dat hij zijn visie goed naar in de praktijk weet te brengen. Kortom: een echte manager (en fijne collega). "

PROJECT DETAILS

 

Consectetur Aanbevelingen (bron: Linkedin) .

 

" Adger heeft mij goed geholpen om verder te komen in mijn carrière, door goed te luisteren, tips te geven en kijken wat nu daadwerkelijk mijn kwaliteiten zijn en wat voor soort persoon ik ben. Tijdens gesprekken zette hij mij aan tot nadenken en zaken van een andere kant te bekijken.

 

Vaak geeft hij aan dat je elkaars hulp moet zoeken en zelf verantwoordelijk te nemen. Dit is geen managementtrucje, maar wat mij betreft een overtuiging. Adger komt op mij ook over als iemand die zijn mannetje staat en open en eerlijk is. "

• Hij treedt mensen open tegemoet, weet te motiveren en geeft persoonlijk feedback;

• En hij toont leiderschap door met wat hij weet en leert een horizon en doel te maken en zijn team hierin mee te nemen.

Onze jaren van samenwerking heb ik als positief ervaren. "

" Ik heb Adger ervaren als betrokken coach met een goede balans in het afwegen van belangen en opbouwen van vertrouwen. Wat typeert Adger:

• Hij is bereid om te leren voor en leert snel in en van nieuwe omgevingen.

• Hij is goed in echt luisteren en verbinden, voelt de situatie aan, en kan daardoor feedback geven vanuit het groter geheel.

© Copyright 2016. All Rights Reserved.

CONTACT US

FOLLOW US